vonzeromagia

 

Ősi gyógyítás: Reiki.

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Tanácsadás
[Friss hozzászólások] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1]

2007.09.02. 10:44 Idézet
Kedves József ! Köszönöm a kedves névnapi üdvözletet ! Sajnos keveset segíthetek neked, -meglátásom szerint el kell érned, hogy megtisztítsd elméd a negatív hatásotok . A boldog várakozás éltessen,- "KÉRJ ÉS KAPSZ" ezt soha ne felejtsd ! Szeretettel üdvözöl: I.

2007.08.22. 23:04 Idézet
Kedves Ilona, merre jársz ? :) 5 napja nem olvasok toled itt, a mail -emre meg tovabbra sem irsz ... Ha valami kozbe jött neked, semmi gond, megértelek ;-) József

2007.08.17. 15:01 Idézet
Kedves Ilona! Köszönöm, hogy írtál ismét meglátásaid közül! Ezen vagyok, hogy ne törjön megsemmi engem, közben továbbra is megmaradjon alapvetően jóindulatú mivoltom, és a fájdalmakon méggyorsabban túllépjek, mint eddig, közben pedig optimizmusom megmaradjon, és gondolataimban is koncentráljak vágyaimra. Köszönöm ebbéli megerősitésedet, hisz néha elbizonytalanodom abban, hogy van -e értelme ennek (nagyon kimerult vagyok folyton az állandó fájdalmak miatt). Mást úgy sem lehet tenni, csak előre, pozitivan. Kérdésedre: hogy a szadizmus testi -e ? Annál rosszabb. Ezen felül testi/ fizkális szinten "csupán" fenyegetett légkör vett eddig körül engem, ami időnként úgymond "testet is öltött" - az ügyességemnek köszönhetően megmenekultem (bár ilyenkor is meg lettem alázva, mint általában mint velejáró) a kb 5 évente átlag eddig 5 -6 alkalommal történő támadásból. Bár ért már engem fizikai támadás is (az meg olyan esetben , akiktől nem számitottam rá), de a szadista lelkiterror ami sokkal sulyosabb is képes lenni sajnos, és ebben vagyok benne mint áldozat, plusz -mint irtam- fizikálisan meg "sakkban" vagyok tartva. Olyasmit tapasztalok, amit talán kevesen: a lelkiterror suylosabb formái akár közvetlenul is hatnak A TESTRE IS , iszonyu kinokat okozva akár órákon át; van hét, amikro majdnem minden nap. (Sokan nem tudják elképzelni, hogy a közvetlen testi szadizmusnál ez akár rosszabb is tud lenni sajnos, CSAK MÁS FORMÁBAN (más negativ érzettel kísérten) ....). Vidámabb téma : SZERETNÉK EZÚTON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNNI NEKED , KEDVES ILONA, ami ugyebár aug. 18 -án lesz :-). Még valami: kérhetném hogy ezeket az intim témákat inkább email -ben kommunikáljuk meg, ne nyilt szintéren? Vagy msn -ben, ha megadod, kedves Ilona. (Ellentétben avval, hogy eleddig email -jeimre is , és itteni soraimra is minden esetben itt reagáltál) Köszönöm figyelmed! József

2007.08.15. 06:17 Idézet

Kedves József !

Inspiráció?

Az életet ÉLNI kell,

- spirituális eszközként  válassz kérlek egy értelmes fogalmat és ismételd, ismételd, ismételd , összpontosíts, hogy energiád újra sajátod és teljes legyen. Figyelj a légzésedre, legyen  mély. szállítson sok oxigént az agyba.Kapcsold össze, ismételj(kívánj, akarj,kérj) és lélegezz, hogy beágyazódhasson pszihédbe, lelkedbe, végül aktív részed legyen.

Tudd, hogy mit akarsz ezzel magadtól kérni, akarni, elérni, ezek a szavak az erő programjai,-   add meg magadnak  a  lehetőséget az építkezésre.

 

Az utolsó mondatodban a SZADIZMUS elviseléséhez kérsz tanácsot. Pontosítsd ezt kérlek, testi bántalmazást  is értsek alatta? I.


2007.08.14. 15:40 Idézet
3) Úgy gondolom , naivitás azt állitani , h az emberek többsége akárcsak alapjában is joszivu lenne (az a kevés, akik meg azok, azokat meg hajlamos is kihasználni a tobbség ) , viszont van egy közös gyökere minden lénynek, ami eredendően teljes (ez pontosabb kifejezés, mint a joszivuség ) 4) Nem állitottam , hogy ridegnek MUTATNÁM (??) magam, hanem végtelenségig kiszipolyozza (ki durvábban, ki persze "csak " kevésbé) a LELKI energiámat és nem marad erőm kockáztatni MEGOSZTANI az érzelmeimet másokkal, ezért ridegnek látszom - talán így pontosabb a megfogalazás, lehet, h félreérthetően fogalmaztam multkor. Köszönöm a figyelmet. Ha van esetleg ujabb ötleted a szadizmus elviselésére, szivesen olvasom, kedves Ilona :) József

2007.08.14. 15:33 Idézet
Kedves Ilona! 1) Nyilván több szem tobbet lát, és kulonbozo szempontokbol érdemes megvizsgálni a dolgokat - adott esetben másik ember szemszogébol is 2) mindig is optimista voltam ,kulonben nem is éltem volna tul azt, hogy átlagon feluli szenvedés jutott EDDIG számomra , összességében (van 1-2 részlet, amiben bár nagy konynebbségem volt, viszont ez messze nem elég kompenzácio még az én birkatürelmem ellenére sem és pozitiv torekvéseim ellenére sem (amiket rendre ki is használtak mások) ) 3) folytatom :) .....

2007.08.13. 13:01 Idézet

Kedves József !

Természetesen tegeződünk ! (A hozzászólásokról értesítést küld a postafiókomra a rendszer, tehát látom, hogy írtál nekem.)

Elméletileg az emberek jószívűek,- természetesen igen titokzatos dolog elméleteket felállítani, sokszor a konkrét alapoktól is különböznek.

Saját teóriáink ugyanúgy segítségére lehenek másoknak a dolgok megértésében, mint a mások által kialakított elmélet a mi számunkra, azonban a dolgokat látásmódunk módosításával is megváltoztathatjuk. Amikor kudarc, boldogtalanság ér valamilyen helyzetben, érdemes felülvizsgálni az adott helyzettel kapcsolatos felfogásunkatl.

Szórakoztató folyamat lehet ez.

Arról szól a játék, hogy  negatív beállítottságot  bizalommal, örömmel teli várakozással helyettestünk.

(Talán megoldás lehet az 5.pontra)

Ridegegnek mutatom magam,- mert az élet rákényszerít    

 HELYETT :  tisztelem magam és megvalósítom önmagam.

Mi a véleményed?

I.


2007.08.10. 20:34 Idézet
.....még valami .... 5) valami azt sugja belul, irjam le most ide , mi nyomaszt még engem ( amellett a problémám mellett, hogy miként lehetek képes elviselni kínjaimat) __ az emberek rideggé tettek engem, __ ___ mikozben tele vagyok érzelemmel belul ___ - ráadásul túlteng bennem foleg a pozitiv érzelem. Nagyon vágyom kifejezni, de csak ritka esetben sikerul igazán a többi felnőtt ember felé...... valamint nem tudom, hogyan fogadjam el extrém mély érzelmi világomat ... ... ... talan nincs is evvel az 5.) pontommal célom, talan válasz se fontos rá ... (?)... nem tudom ... de le kelett írnom , úgy éreztem most..... József

2007.08.10. 20:24 Idézet
Kedves Ilona ! :) (Jol értem, h tegeződhetek? :) ...ha nem , elnézést kérek :) ) 1) Az utolsó mondatoddal egyetértek ! 2) Az előtte levő "pihentesd az éned" gondolat alatt mit értesz ? Ez nem vilagos számomra. 3) A vilag valoban folyton változik, viszont mit lehet tenni és hogyan lehet elviselni, ha bizonyos fajta (és egyben sulyos) szenvedések évtizedeken át tartanak? (Ez is mutatja : vannak dolgok, melyen viszont tul lassan változnak ... ) 4) a) Mintha itt valahol lattam volna MSN elérhetoséget .. fel lehet venni téged MSN -re? Ha igen, akkor csinalok oda egy logint magamnak. :) b) alkamlasint ha ujra irok mail -t , ujra itt talalom válaszod majd? - - - - - Hálásan koszonom elozo reakciod és jelen figyelmed is, Ilona ! Előre is köszönöm újabb válaszaid! József

2007.08.08. 08:07 Idézet

Kedves József !

Átolvastam leveled, az egység keresését látom benne.

Állandóan változó világban élünk,- s változunk magunk is óráról órára... változnak a körülmények, változik a hangulatunk, tapasztalataink módosítják személyiségünket, formálódik hitünk, s formálódik a magunkról alkotott kép is .............. nagyon fontos, hogy pihentesd az éned, hogy könnyebben viseld , hisz a testedben létezik.

Több vagy,- mint részeid összessége !

I.


2007.08.08. 07:43 Idézet

Kedves József !

Szeretettel üdvözöllek körünkben ! !

Ilona


2007.08.08. 01:21 Idézet
...hopp, most látom, hogy aláírással lehet egyértelmuen jelezni, melyik beirás kitől származik. Tehát: én egy vadi új beíró vagyok, csak az előző beirás itt az enyém eleddig (nomeg ez ;-) ). József

2007.07.28. 00:24 Idézet
A kinez érdekel.

2007.07.28. 00:19 Idézet

Ez így volt ezelött másfél éve még.Most nincs munkám,jövedelmem.A gyógyításért nem kértem pénzt, most se kérek.


2007.07.27. 08:52 Idézet
Ha ezoteriával, vagy gyerekekkel szeretnél foglalkozni, akkor a napi 9 órát ezzel kell tölteni. Az ezoteria milyen területe érdekel,- gyógyítani tudsz, látó,érző ember vagy ..... ? Mondj erről valamit kérlek,- kíváncsi vagyok rá. I

2007.07.26. 11:44 Idézet
Másfél éve nem találok megfelelő munkát.(gyerekekkel szeretnék újra foglalkozni,vagy ezotériával). Mit csináljak szerinted?Családom van,férjem,társam nincs már nagyon régótaNaponta 9-10 órát töltök álláskereseéssel.

2007.07.23. 13:54 Idézet
Kérlek , hogy őszintén válaszolj a kérdésemre : (nem kérdezek a továbbiakban semmi mást, hiszen nyilvánvaló, hogy hogy a virtuális beszélgetésben sem akarsz semmit magadból megmutatni , ennek is kutathatnák az okát, de mondjuk, hogy elfogadlak így). tehát: hány éves vagy? Rálátásomnak kell lennie, mit akarsz kezdeni a rád irányuló fogyelemmel.

2007.07.23. 12:01 Idézet

Köszönöm,a választ.

Mit tegyek azért hogy bátrabbá váljak?

Hogy eltűnjön belőlem a görcsösség?


2007.07.23. 08:02 Idézet

Sokan vagyunk ezzel így.  Üresnek gondolják a némaságot, holott  szívünk és agyunk szeretné, ha   mondanánk, csak a torkunkat szorító  blokk nem engedi.

A „dumagépek” könnyed sikereit felülírhatja egy  mindent értő, érző tekintet, vagy érintés .

Gondolom magad is tapasztaltad már ezt, tehát alkalmazd tudatosan, ez is egyfajta oldás.

 

Természetesen  nem lesz fogékony a társaságban mindenki erre,  de  lesznek kivételek és a kivételekkel  szépen megoldódik a visszafogottság.

 

Amikor   szemben áll két ember    szeretnék   megfogni egymás kezét   átölelni egymás vállát, megsimogatni az arcát,  elmondani    mennyire örül a másiknak,- DE  NEM TESZIK –   hiszen neveltetésünk, a társadalmi konvenciók nem engedik, saját öntörvényünk pedig nem tud ezeken túllépni    gyakorolni, gyakorol ni, gyakorolni    kell !!

 

Tanácsom:

Alakítsd ki a saját „öntörvényed”, merj !

 

Ha   nyitrottabban  kérdezel(azaz  valóban érteni foglak),-  erős és hasznos   mantrát adok, hogy   változni tudj.

 

Szeretlek:

I.

 

 

 


2007.07.22. 22:42 Idézet

Nem tudok kezdeményezni, és ha hozzám szólnak akkor sem vagyok valami jó a kommunikáccióban.

Zavarba jövök.


[Friss hozzászólások] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1]

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg