vonzeromagia

 

 

<

Auratisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

 

     
Linkek
     

 

 
     
Tanácsadás
[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

2014.08.05. 14:42 Idézet

Szerbusz! A segitségedet szeretném kérni.Terhes vagyok.Az inga az mutatja megmarad,kislány de olykor azt mutatja nem marad meg.Segitenél ebben nagyon izgulok.Előre is köszönöm megtisztelő válaszodat


2008.07.01 22:32

Szia MARY !

MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY AZ INGA  SOHA NEM HAZUDIK.

 

FONTOS SZABÁLY, HOGY KÉRDÉSEK ELŐTT KAPCSOLATOT KELL TEREMTENI AZ ENERGIÁVAL,

 • - LEHET IMÁTKOZNI,
 • LEHET MEDITÁLNI,

A LÉNYEG, HOGY ELMÉLYEDJÜNK ÉS  TISZTA SZÍVVEL ÉS ELMÉVEL KONCENTRÁLJUNK.

EZUTÁN:

MIELŐTT A "TÁRGYRA TÉRNÉNK"  ELSŐ KÉRDÉSÜNK AZ LEGYEN: 

 • HAJLANDÓAK-E  ITT ÉS MOST VÁLASZOLNI,
 • AMENNYIBEN ERRE AZ ELSŐ KÉRDÉSRE NEMLEGES A VÁLASZ:   NEM SZABAD TOVÁBB ERŐLTETNI A KÉRDÉSEKET, MERT BIZTOSAN MEGTÉVESZTŐEK LESZNEK.

I.


2012.03.14. 23:22 Idézet
Emma

Kedves Ilona!

 Mindig is vágytam arra, hogy körülöttem mágikus, megmagyarázhatatlan dolgok történjenek. Most viszont nem tudom, hogy kezdek-e megörülni vagy tényleg látom a dolgokat. Albérletben lakom és valamelyiknap láttam a konyhában egy fekete macskát. Az ajtó zárva volt és a 4. emeleten vagyok. Amikor fürdök a törölközök mozognak és érzem figyel valaki. Félek attól, hogy annyira vágytam az ilyen dolgokra, hogy már beképzelem. Lehet ilyet beképzelni??

Köszönettel: Ella


Válasz:

Kedves Ella - Emma!

 

Fontos, hogy uralni tudd az érzelmaidet,gondolataidat!

Amikor azt érzed figyel valaki,   gondold , hogy figyelemreméltó vagy.  Valaki gondol Rád, az is lehet irányítani akar. Ilyenkor azonnal próbálj meg "zárni".   Nem a nyílászárókat, csak képzeld azt, hogy körbe vesz egy üveggömb és minden ártó szándék visszapattan róla arra aki küldi. Ez meg fog védeni attól, hogy nem kívánt erők kísérjenek.

Remélem tudtam segíteni !!

Üdvözöl: Ilona


2012.01.02. 14:03 Idézet
Adrienn

Üdv!

Olvasgatok interneten, és engem is egyre jobban foglalkoztat a kérdés, hogy ingával meg lehet-e jósolni, hogy kisfiú vagy kislány növekszik-e 

a pocakomban. Már van két gyermekem, jelenleg a harmadikkal vagyok állapotos. Ki tudná esetleg ingázni nekem, hogy milyen nemű lesz a 

harmadik gyermekem? Szándékosan nem írom le az előző kettő nemét, mert így lehet, befolyásolnám a választ is... Gondolom ha én kezdenék

el ingát vagy gyűrűt lógatni a köldököm felett, akkor azt a választ kapnám, amit a szívem mélyén szeretnék...

Várom válaszát,és előre is köszönöm:

 

Adrienn


2011.12.10. 19:24 Idézet

Kedves Ilona!

 

4-én megszületett a kisbabám. Fiú lett. Az inga végig lányt mutatt. A legutolsó üzenetedet sajnos nem vettem észre így nem tudtam megcsinálni.

 

Azért köszönöm a segítségedet üdvözlettel és további jó munkát kívánva:

 

V.Orsi


2011.10.15. 12:22 Idézet
boszi1968

Kedves Orsi!

nem tudom hogy milyen ingát használsz,de próbáld ki a jegygyűrűvel,vagy ha van akkor fülbe valóval.

kell hozzá egy szál a saját hajadból.erre a hajszálra függezd a gyűrűt vagy a fülbe valód.


2011.07.07 15:59
Orsi

„ Kedves Ilona!

Ma voltam bent a kolléganőmnél, aki kismamákat néz és ő is egyértelműen azt állította, hogy a pocimban növekvő bébi fiú. Ő is egyértelműen látja a kukacát. Ma megkérdeztem az ingát ismét és ma is az a fiúra nemet, a lányra igent mondott. Kérlek segíts mi leheüt a baj. Miért nem működik megfelelően az ingám?

Köszönettel és üdvözlettel: Orsi


2011.07.07. 15:59 Idézet

Kedves Ilona!

Ma voltam bent a kolléganőmnél, aki kismamákat néz és ő is egyértelműen azt állította, hogy a pocimban növekvő bébi fiú. Ő is egyértelműen látja a kukacát. Ma megkérdeztem az ingát ismét és ma is az a fiúra nemet, a lányra igent mondott. Kérlek segíts mi leheüt a baj. Miért nem működik megfelelően az ingám?

Köszönettel és üdvözlettel: Orsi


2011.07.04. 10:59 Idézet

Kedves Ilona!

 

Köszönöm szépen a gyors válaszodat és a fáradságodat, hogy megkérdezted az ingát. Nagyon szeretem én is az ingámat és nagyon bízok benne, hogy tényleg igazat mond és nem csak azért válaszol igent, mert nics kedve válaszolni, hanem valóban igen a válasz. Én lennék a legboldogabb kismama a világon. Mindenképpen elmesélem Neked a következő vizsgálat eredményét, ami ha jól látam a papíron 10 hét múlva esedékes. Addig nagyon izglok. Bár ugyan nem akarok fiút, de ebbe is bele kell élnem magam, hogy lehet fiú lesz, max. kellemes meglepetésben lesz részem. Egyébként most, hogy belegondolok egyszer volt már olyan alkalom mikor nem én hanem egy ingamester kérdezett és az inga igenlő választ adott mégsem úgy volt ahogy az inga mondta. Bár lehet ebben is az ingának volt igaza csak a hatóságok keze tovább ért. Ha megtisztelsz a bizalmaddal elmondanám ezt a történetemet. Volt egy kerékpárom amit úgy szerettem mintha a családtagom lenne. Éjjel nappal, esőben, hóban, 40 fokban vele jártam. 10 év múlva, tavaly augusztusban ellopták tőlem. Én megtaláltam és a rendőrség intézkedését kértem. Amíg folyt az ügy elmentem egy nagyon kedves ingamesterhez, hogy segytsen megmondani van-e értelme tovább folytatnom ezt az ügyet, ami lassan már 2 hónapja folyt. és azt a választ kaptuk az ingától, hogy igen, mert a kerékpár az enyém. Hát a rendőrség az ügy végén kijelentette, hogy nem én kapom vissza a kerékpárt, mert nem az enyém. Szóval lehet, hogy tényleg az enyém volt a kerékpár, csak nem azt a rendőrt fogtam ki akivel szembeszállhattam volna. Nem akarom elítélni azt a rendőrt, mert biztos megvolt rá az oka, hogy ne nekem ítélje. Hát ennyi. Köszönöm, hogy megtiszteltél és elolvastad.

 

Üdvözöllek és további jó munkát kívánok Neked.

 

Orsi


2011.07.02. 19:38 Idézet

Kedves IIona!

 

Terhes vagyok. A terhességem elején az inga, mikor megkérdeztem tőle, hogy lány van-e a pocimba, többször is igennel válaszolt. Nem választ egyszer sem adott. Most azt mondták az UH-n, hogy fiú. Az ingát ismét megkérdeztem és ő azt válaszolta nem fiú hanem lány. Miért adhatja ezt a választ mindig? Létezik, hogy egy UH-n bemesélik, hogy fiú és mégsem az lesz? És az amit az inga mondd én is azt érzem. Ráadásul az ingám eddig mindig jó választ adott. Lehetséges, hogy most téved? És ha igen tudnál segíteni abban, hogy miért?

 

Válaszodat előre is köszönöm:

 

Orsi


Válasz:

Kedves Orsi!

Gratulálok terhességedhez!  Megnéztem én is ,  magam is úgy hiszem: az inga nem hazudik.

 • Első kérdésem a baba egészségére :  abszolute igen.
 • Második kérdésem, hogy fiú-e a baba neme : és én is Nem-et  kaptam válaszként.
 • Leány? - Igen.
 • megnéztem a Te egészséged is és szerencsére tökéletes az: igen

Jobb kézzel használom az ingát, a bal tenyerem az ingára nyitva követi a mozgását.

A bal tenyeremben olyan erős bizsergés keletkezett, amit nem tudok megmagyarázni, eddig nem tapasztaltam hasonlót, ezért arra akartam választ kapni, hogy ennek a gyermeknek volt-e előző élete.

Kérlek ne gondolj bolodnak, csak keresem a válaszokat......

- az inga szerint 3. életét kezdte meg a gyermek, talán ebben is kereshetjük a választ arra:

 Nagyon kíváncsi vagyok,- hogy a  következő vizsgálat eredményére!

Nagyon Jó Egészséget kívánva üdvözöl: Ilona

 


2011.02.20. 14:57 Idézet
Timi

 Kedves Ilona!

Nem tudom kérdésem mennyire illik ide, de mindenhol a 48-as számot látom. Ennek van valami jelentése vagy csak véletlen?

Köszönettel:

                        Timi


Válasz:

Kedves Timi!

Figyelmeztetést kaptál és ez - bár óvatosságra intenek-  nagyon jó, mert cselkedeteid  átgondoltabban tudod véghez vinni.

 

Üdvözöl: llona


2011.01.03. 18:52 Idézet
Viki

 

 Szia Ilona!

Nem tudom leveleimmel mennyire kergetlek már őrületbe, de mégis írok. 

Anyukám Robival kapcsolatban megint felhívott 2 jósnőt és teljesen mást mondtak, mint az előző 2. Negatív dolgokat, nem tudom most mit kéne hinnem. Ennyit változott volna a jövőm kb. 4 hónap alatt? Vagy nem volt elég pontos a jóslás?

Válaszod előre is köszönöm

Viki


2010.10.26. 20:59 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Végre eljutottunk Robival oda, hogy eljött, hogy személyesen is megismerjük egymást. Azt hiszem szerelem volt az, mind kettőnknek első látásra. Csak a segítséget szeretném meg köszönni, mert lehet ha akkor anno görcsösebben próbálom "behálózni" lehet nem így alakulnak így dolgok.

köszönöm...

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

Őszintén örülök a beteljesült szerelemednek!

Köszönöm, hogy értesítettél és része lehetek az örömödnek.

Kívánom, hogy bontakozzon és virágozzon a boldogságod!

Szeretettel: Ilona


2010.08.17. 22:40 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet olyan, hogy amikor anyumnak jósoltak a jósnők... akkor anya más fiúkra értette. Mármint ugy értem, hogy pl. a jósnők Bálintra gondoltam míg anya Robira... 


Válasz:

Kedves Viki!

A titok nyitja:    a KONKRÉT  kérdés.

Előző leveleimben  tettem fel   példa kérdéseket,  nem véletlen, hogy

mindegyik a konkrét személyre vonatkozott,

általánosságban  feltett kérdésre  jön válasz,

de ezek  olyan olyan válaszok , mintha  azt kérdezném jön -e a vonat, de azt nem melyik oldalról.


Mielőtt a jövő információt akarunk   , 

át kell gondolni  milyen történések vannak , milyen körülmények, ezeknek összessége hogyan befolyásolhatja az életünket, jövőnket, és a konkrét kérdéseket ezután kell feltenni.

Amikor  konkrét, átgondolt, megfontolt  a kérdés:  komoly a válasz.

Lehet másképp is,  de az csak  egy fizetett szórakoztatóval történt eszmecsere, ahol a partner, jelen esetben a josoló osztatlan figyelmét élvezhetjük, természetesen  jól kell kiválasztani azt is ki az akitől kérdezel.

 

A jósnő Bálintra gondolt, s most Bálint közelít hozzád, s azt gondolod  befolyásolta a jövőt, erről van szó?

 

Üdvzöl: Ilona

 

Kérlek csatlakozz az oldal  feliratkozó oldalára, ahol a  tagok egymással is  megoszthatják gondolataikat.

 


2010.07.27. 19:17 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Anyukám felhívott 2 jósnőt... :D Azt mondták, hogy összefogunk jönni dulni fog a love, de félévig fog tartani kb... de az nagyon szép lesz. Remélem hihetek nekik.

Köszönöm a segítséget

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

Az én olvasatomban mindenki  azonosan vélekedik a jövőről.

Fontos, hogy ne akard "görcsösen"   viselkedj lazán, mert a  szeretett fél  csak akkor fog jól reagálni.

Sok szerencsét!

Üdvözlettel: Ilona

 


2010.07.19. 21:28 Idézet
Viki

Szia!

 Körülményekre? Ezt nem igazán értem... milyen körülményekre??

Viki


2010.07.18. 13:49 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Azt hiszem mégsem sikerült nekem jól a jóslás.  Azt mondta az inga, nagy szerelem meghasonlók... erre ma megtudtam barátnője van. :(

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

A kettő nem zárja ki egymást. Tessék több körülményre rákérdezni és abból lehet összegezni.

Üdvözöl: Ilona


2010.07.14. 15:55 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Hát próbálkoztam, a meditáció nem tudom, hogy jól sikerült-e. Mindenre pozitív választ kaptam... nem tudom létezik-e. Nem csaltam vagyis a kezemmel nem befolyásoltam (vagyis próbáltam nem befolyásolni). Köszönöm a részletes segítséget sokat segített. Remélem jól sikerült....

Köszönöm

Viki


2010.07.10. 22:36 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Köszönöm a gyors válasz! Ingának, használhatom a nyakláncom amit teljes szívemből tisztelek és becsülök?? Vagy csináljak egy újat csak erre a célra??
Konkrét kérdés, hát remélem ez így jó... Azt szeretném tudni, hogy Robi mit érez irántam és hogy lesz-e közös jövőnk.

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

A nyaklánc stabil medállal nagyon jó, de  jó egy cérnaszálra fűzött  inga kristály, a lényeg, hogy az inga legyen a fajsúlyosabb és ne  a tartó anyaga.

Konkrét segítség részemről:

 • hogyan készülj az inga használatára,
 • hogyan kérj
 • hogyan fogadj el válaszokat.

Az inga nem hazudik, ha tudjuk hogyan kell használni, a tisztelet szó amit  láncoddal kapcsolatban leírtál az tökéletesen illik az inga használatára is.

Olyan helyen tartsd, ahol nincs sérülésenek, atrocitásoknak kitéve,  használat előtt  kis levegő, vagy hideg, folyó vízzel való lemosása nem árt meg - persze ha csak magadról kérdezel, akkor  ritkábban kell-.

Kérdezés előtt, tehát tisztelettel  fordulunk a jós eszközünkhöz,  kapott egy  kis levegőt,

fontos a ráhangolódás, van aki elmond ilyenkor egy rövid imát , van aki  meditációval erősíti az energiáit.

Ezután meg KELL  kérdezni az ingát, hogy AKAR-e  most válaszolni a kérdéseidre.

igen - és nem  választ kell realizálni  és  a nemet el kell fogadni, ha ilyenkor erőltetjük azok a válszok falsak  lesznek.

Be kell határolni  hol van pontosan az a kereszt, amiben az inga  válaszai értelmezhetők.

Mindig konkrét kérdéseket kell feltenni, amire igen és nem  értelmezhető.

Tehát a kérdés  Robival kapcsolatban:

Robival egy pár leszünk?

Ezen a nyáron leszünk egy pár?

Jövőre leszünk egy pár?

 

Robi korrekt kapcsolatot akar velem?

Robi szerelmes belém?

Robi csak szórakozást keres amikor velem van?

Robi rendes srác?

Ilyen jellegű  kérdéseket  tegyél fel.

Érdekel hogyan tudod értékelni. Üdvözöl: Ilona

 

 

 


2010.07.10. 14:33 Idézet
Viki

 Szia Ilona!

Megint Viki vagyok! Eltudom dönteni valahogyan, hogy a fiú aki tetszik mit érezhet irántam?? Van tarot és cigány kártyám csak még nem igazán tudom használni. Tudsz nekem segíteni?

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

A Cigány kártya használatát javaslom, mert a Tarot nagyon sok összefüggést tartalmaz, komolyan kell vele foglalkozni, ha érdemben akarsz jósolni.

A cigány kártya   intuitív  utmutatás.

Az Inga pedig megfelelő energiamező kialakítása után soha nem fog Neked hazudni, javaslom a használatát olyan ingának amelyet akár magad készítesz és tisztelsz.

Nagyon "díhazom", hogy   önmagad akarsz  dolgozni  a  kérdéseken.,ha konkrétan kérdezel  segíteni fogok.

Üdvözöl: Ilona


2010.07.01. 23:38 Idézet
Viki

 Kedves Ilona!

Hiszek abban, hogy a sorsunk egy bizonyos szinten meg van írva... Nem tudom te , hogy vagy ezzel a témával...
Vajon, ha nem teszünk semmit akkor is az lesz a sorsunk... ? Vagy valamilyen "égi jellel" tudatja, hogy nekünk merre kell tovább haladni??
Vagy ez hülyeség és minden ember saját maga alakítja a sorsát?? És ha igen akkor az ember, hoyg találhat rá?? Vagy várjon inkább arra, hogy a sorsa találja meg őt? Addig meg tétlenül üljön??

Viki


Válasz:

Kedves Viki!

Van "Égi Jel", de előbb tisztázni kell magadban, hogy mit akarsz, merre tartasz, ha ezt nem teszed a jelet sem fogod felismerni, a visszajelzéseket nem tudod minősíteni.

Javaslatom a régi jól bevált módszer: papír és ceruza és szépen  listázd ki magadnak milyen céljaid elvárásaid vannak  érzelmi, anyagi, karrier, stb,...  az elvárásaid, céljaid folyamatosan változhatnak, de, de a boldog jövő csak akkor jön létre, ha tudod mit vársz és ennek szellemében cselekszel.

X  cél érdekében  meg kell tenned  1, 2, 3, 4  dolgot,

ha ezeket tudod, jöhet az élet szerencsés oldala: lehet, hogy 1 után, rögtön a 3-as pont jön.

Ne ülj tétlenül kérlek, hanem kezd el szervezni az életed!

Szeretettel Ilona


2010.04.06. 21:21 Idézet
Scarlett

 Kedves Ilona!

Szeretnék egy kis utmutatást vagy segítséget kérni. Már az otthoniak véleményét is kikértem, de szeretném hallani egy kivül álló véleményét.

Nem tudom minek tanuljak tovább. Jelenleg dráma tagozatos vagyok egy gimnáziumban. Ide azért jelentkeztem, hogy cirkuszi előadó legyek. Mindegy mi csak a cirkuszban. Érdekel még a divattervezés leginkább a báli ruhák. Imádom egyiptomot és a régészetet. ÉS nagyon szeretem a viharokat. Csak az a baj nálam ez a 4 dolog egyformán fontos és szeretem. Viszont nem tudom melyik felé próbáljak meg elindulni, mi az ami tényleg nekem való.

Nagyon örülnék, ha segítenél nekem.

Scarlett


[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

 

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség