vonzeromagia

 

 

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     

Hírek/Cikkek
Hírek/Cikkek : A számok szimbolikája

A számok szimbolikája

Minden számjegynek megvan a maga jelentősége, szimbolikája, jelentése. Összeállításunkban egy szakértő véleménye alapján ismertetjük a legfontosabb ezekkel kapcsolatos tudnivalókat.

A számok szimbolikája

1

Az egyes a megbonthatatlan tökéletes egység, az isteni elv száma. Kifejez minden olyan számdékot, amely a "semmiből" hív életre dolgokat - a gondolat teremtőerejének szimbóluma. (értelemszerűen nagyon ritkán jön ki, hiszen a 10-et nem kell tvább összeadni.)

2

A kettes a dualizmus, az egymást kiegészítő ellentét száma: a sötét és a világos, a meleg és a hideg, a jó és a rossz harcának szimbóluma. A Hold uralma alatt álló szám "viselőjének"lelkében együtt él a pokol és a menny, mégis kiegyensúlyozott ember.

3

A hármas a bölcsesség száma - a test, a lélek, és a szellem tökéletes harmóniája, az egészség, a gazdagság szimbóluma. Jupiter uralma alatt áll: viselője szerencsés ember, akit "elhord a hátán a sors", s nem kell egzisztenciális problémákkal bajlódnia.

4

A négyes az örök körforgás végtelenségének száma. A keletiek szerint az újraszületés, az évszakok váltakozásának szimbóluma. A Föld jelképezi viselője ezért, megbízható, nyugodt, kényelmes ember, aki értékel minden földi jót, de nem kedveli a járatlan utakat.

5

Az ötös a szellemiség, az intellektus száma, az örök körforgásból való kilépés szimbóluma. A Merkúr uralja: viselője értelmes fogékony, kiváló írás- vagy beszédkészséggel rendelkezik, logikusan gondolkodik és mindig rendszerezi az információkat.

6

A hatos a művészet, a harmónia száma. Kifejezi mindazt, ami szép, kellemes, jó és nemes. A szeretet bolygója, a Vénusz uralja, így viselője érzékeny, romantikus lélek. Aki mindig békés megoldásokra törekszik, de az igaztalan dolgokkal szemben képes akár keményen is fellépni.

7

A hetes mágikus szám, az illuzió, az álom szimbóluma. A Hold mint jelkép uralja, ezért viselője kiismerhetetlen, titokzatos ember, akit különleges megérzései vezetnek, belelát mások gondolataiba, és befolyásolni is képes a körülötte zajló eseményeket.

8

A nyolcas az idő, a sors, a beteljesülés száma. Keleten a Karma, a görögöknél a Kronosz, a rómaiaknál Szaturnusz képviselte szimbólum.Viselője komoly, megfontolt ember, aki megveti a könnyelműséget. És hihetetlen szívósággal éri el a maga elé tűzött célokat.

9

A kilences az akarat teremtőjének száma. A Mars uralma alatt áll, ezért a harc az érvényesülés szimbóluma. Viselője energikus és nyughatatlan, mindig új kihívásokat keres. Kalandvágyó, céltudatos, határozott, akit örökké hajt a vére.

10

A tizes a teremtett világ mesterszáma, a világegyetem végtelenségének és teljességének szimbóluma.Uralkodója a Nap, "Isten képmása", ezért viselője rendkivüli kisugárzású, karizmatikus ember, aki már puszta jelenlétével felhívja magára a figyelmet.

 
     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!