vonzeromagia

 

 

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Hírek/Cikkek
Hírek/Cikkek : Születésnap és a sors összefüggése

Születésnap és a sors összefüggése

Az asztrológusok szerint már a kezdet kezdetén minden eldől. Sorsunk meg van írva a születési napjainkban is. Tehát, ha valaki visszakeresi a naptárban, hogy milyen napon született, az alábbi összeállításból megtudhatja, mi vár(hat) rá a jövőben?


A sors a születés-naptól is függ

Az asztrológusok szerint már a kezdet kezdetén minden eldől. Sorsunk meg van írva a születési napjainkban is. Tehát, ha valaki visszakeresi a naptárban, hogy milyen napon született, az alábbi összeállításból megtudhatja, mi vár(hat) rá a jövőben?

Ha hétfőn születetél

 

Ez a nap az üzleti és kereskedelmi utazók számára kedvező. Színészek, zenészek, kézművesek, tengerészek napja. Akik hétfőn születtek, sikeresek lettek az utazásaik során, szinházon, filmen keresztül, a szórakoztató- és a szállodaiparban és minden itallal, orvossággal kapcsolatos üzletben.

 

Ha kedden születetél

Új vállalkozások alapítói, orvosok, az iparban dolgozók, kémiával foglakozók, valamint minden tűzzel kapcsolatos foglalkozást választók, például tűzoltók, katonák, vadászok. A férfiak számára a szerelemben is jót jelent, ha ezen a napon születtek. A fent említett szakmákban sikeresek lesznek. de életük végéig keményen dolgozni fognak. Életük küzdelmekben dús, de siker kiséri őket.

Ha szerdán születetél

Ez a nagy utazók, üzletemberek, színházzal kapcsolatos szakmákkal foglalkozók, az újságírók, írók, könyv-és újságkereskedők, nyomdászok,

grafikusok, valamint a sikeres szerződések napja. Akik ekkor születtek, sikeresek a felsorolt szakmákban vagy egy-egy szerződésnek köszönhetően. Ezeknek az embereknek gyakran két szakmájuk is van, sőt két helyről kapnak fizetést.

 

Ha csütörtökön születetél

Azok, akik ezen a napon születtek, az élet különös szerencséjét élvezik. Kedvező a nap a tárgyalásokra, jogi, pénzügyi dolgok elintézésére, hatóságokkal vagy ügyvédekkel, papokkal, bankokkal. Szerencsés a lottózáshoz, totózáshoz.

 

Ha pénteken születetél

A szerelem napja mindkét nem számára. Kedvező a művészetnek, különösen a színészeknek, valamint a festőknek, szabóknak, fodrászoknak, kozmetikusoknak, ötvösöknek és mindennek, ami a művészettel és szépségápolással kapcsolatos. Akik pénteken születtek, életvidámak, gazdag barátokat találnak, és a másik nem elismerését élvezik.

 

Ha szombaton születetél

Azok, akik szombatzon születtek, sikeresek az ingatlanpiacon, a szén- érc- és részvénykereskedelemben. Kedvező a földmunkákhoz, kisiparosoknak, tudósoknak, filozófusoknak, gondolkodóknak. A sors rendszeresen tartogat valami meglepetést számukra, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy az életük tervszerűen folyjon.

 

Ha vasárnap születetél

Sikerek,m magas beosztás jellemzi a vasárnap születetteket. befolyásos emberek tiszteletét és támogatását élvezik. magas szakmai és üzleti sikerek, befolyásos kapcsolatok várják.

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!