vonzeromagia

 

 

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Hírek/Cikkek
Hírek/Cikkek : Amit a férfiak romantikusnak találnak

Amit a férfiak romantikusnak találnak

A férfiak nem romantikusak, tartja a népítélet, és ez abból a szempontból igaz, hogy az erősebbik nem alapjáraton valóban nem túlságosan van ráindulva a gyertyafényre. De a fejük hátsó szegletében mégis csak van egy zúg, amely a szerelem lelki vetületére vágyik.

 

 

  Kérdés, hogyan tudják a nők működésbe hozni az ezen zugban lappangó erőket. Néhány ötlet, férfiak által hitelesítve.

A férfiak és a romantika

„Amikor egy férfit megkérnek, határozza meg a romantika fogalmát, általában ilyen szavakat kapunk válaszul: titokzatosság, szerelmi kaland, érzékiség, fehérnemű, szenvedély és szex” – nyilatkozta korábban Doug Fields, a téma egyik kutatója, a tengerentúlon népszerű Creative Romance (Találékony romantika) című könyv szerzője. És igaza van. A férfiak agyát sokkal inkább izgatja a testiség, mint a rózsaszín érzelmek, de ez nem jelenti azt, hogy az oda vezető út során ne igényelnék a szerelem másféle visszaigazolását, illetve viszonoznák azt, ha megfelelő terepet adunk neki. Valójában a legtöbb férfi romantikus, csak ezt a világért sem vallanák be. Néhány ötlet, ami segít kiugrasztani a nyulat a bozótból.

Öltözzön fel számára!

Talán már ön is kapott ajándékba barátjától, férjétől fehérneműt, amit aztán egyszer-kétszer fel is vett, majd a fiók mélyére száműzte a többi mellé. Jól teszi, ha olykor elő kotorja, a férfiak ugyanis imádják, ha a nő az ő ízlésének megfelelő ruhába bújik. Éppen ezért néha vigye el párját vásárolni, kérje ki véleményét az új blúz vagy melltartó ügyében. Ne feledjék, a férfiak vizuálisak, és ha frappánsan megszervezi a beszerzést, örülni fognak, ha ez ügyben kikérik a véleményüket. És mivel tapasztalt és kritikus „nőszemlélők”, jó esély van, hogy a megfelelő ruhadarabot fogja kiválasztani.

Érintse meg, amikor és ahol lehet!

Félreértés ne essék, nem a szexről, masszázsról vagy hasonlóról beszélünk. Hanem sima, mindennapi érintésről, ami hajlamos kikopni a napi gyakorlatból az idők folyamán. Ha találkozik a láb az asztal alatt, ha a nő arra járva hátulról átöleli a férfit vagy vállára teszi a kezét, az többet mond minden „szeretlek" jellegű vallomásnál, és nagyon nyugtatóan hat a férfira, azt üzenve, hogy „egy csapat vagyunk”. Az efféle napközbeni érintések mindkét félnek jó érzelmi alapul szolgálnak, ha a nap végén másféle érintésekre is sor kerül.

Engedje el a párját egy éjszakára!

Kicsit hülyén hangzik az a romantika, amely nem tartalmazza az egyik felet, de a hozadéka nem kevés. Szinte az összes nős férfinek hiányoznak a szabad éjszakák, amelyeken a haverokkal elengedheti magát. Bár a féltékeny nők roppant veszélyesnek érzik az ilyen esti kalandokat, az igazság az, hogy a férfiaknak a becsajozás vagy házasság után sokkal inkább hiányoznak a barátokkal való sörözések, mint a leánykergetések. A dologból nem kell rendszert csinálni, de ha olykor-olykor gyengéden és ügyesen felajánlják a férfinak a lehetőséget, az nagyon hálás lesz, és egyben roppant büszke a nőjére.

Jelenjen meg a férfi munkahelyén!

No nem szó szerint, mert az nem biztos, hogy mindig jól sül el, hanem szimbolikusan. Érdekes, hogy amíg egy kapcsolat kezdetén a férfiak általában nem szeretik, ha a nők rájuk telefonálnak a munkahelyükön, mivel kínosnak és indiszkrétnek érzik, addig a férjeknek jól esik, ha otthoni hangokat hallanak, mert megerősítést kapnak azoktól, akikért dolgoznak.

A férfiak szeretik hallani, hogy hiányoznak és szeretik őket. Egy pajkos telefon vagy egy táskába rejtett kis levél a várható esti hálószobai örömökről jókedvre varázsolja őket egész napra. Legyenek kreatívak: egy célzásokkal teli email vagy egy zakózsebbe rejtett nyáron készült tangás kép csodát tud művelni.

Dicsérje erejét, nagyságát …

A férfiak közismerten nehezen tudják magukat verbálisan kifejezni, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnének apró dicséreteket hallani magukról. Különösen a férfiasságukról, ami mellesleg valójában segít megőrizni a férfiasságukat. Mondja meg a férjének, hogy mennyire biztonságban érzi magát mellette, hogy becsüli a kemény munkát, amit miatta is csinál, és ne felejtsen el sajnálkozni azokon a szegény női ismerősökön és kollegákon, akiknek nem jutott egy ilyen igazi férfi.

Rutingyilkos találka!

Sok írás megemlíti a hétköznapi rutin romboló erejét. Ez bizony így van, és a tézis nem csak a hálószobára igaz, ahogy az is, hogy a probléma nemcsak a nőket zavarja. Egy rendhagyó randevú, egy szokatlan hétvége a férfiakat is alaposan feldobja. A cél teljesíthető egy váratlan, munka utáni mozijeggyel vagy egy kisvendéglőben töltött vacsorával, de bőségesen megtérül egy hétvégi közös kimozdulás is. Akár egy helybéli szálloda is megteszi.

A hatást fokozza a meglepetés ereje, amit persze könnyű leírni, de a hétköznapokban közel sem egyszerű megvalósítani. Előtte ugyanis körbe kell tapogatnunk, hogy nem teszünk-e a keresztbe párunk valamely más programjának, munkájának, egyéb elfoglaltságának. Célszerű valami olyant kitalálni előzetes alibinek, ami hihető, de nem túl vonzó program - szüleink jönnek a hétvégére, barátoknak kell segíteni költözni stb. -, s csak az utolsó pillanatban mondjuk meg, hogy miről is van szó. A férfiszív mellesleg nemcsak a napi rutinból való édes kitörés miatt fog repesni, de az esemény szervezésébe fektetett női munkát is rendkívüli módon díjazni fogja.

Rutingyilkos szex

Ez a pont az előző folyománya, de azért mégiscsak másról van szó. A házasság egyik alapja a szex, és még ha minden remekül is megy – ami önmagában is ritka -, még mindig ott van a rutin nagyon is valódi veszélye. A nős férfiak egymásnak bevallják – a nőknek szinte soha -, hogy a nőtlen élet legnagyobb vonzereje a zabolátlan és kiszámíthatatlan szex volt. A házasságban való szex kezdetben tele van szenvedéllyel, ráadásul egyre kifinomultabbá válik, ahogy a partnerek az évek folyamán megismerik egymás testüket, kívánságaikat. Ugyanakkor egyre nagyobb szerepet játszik benne a kényelem, ami azt is jelenti, az események ugyanazokban a keréknyomokban zajlanak. A rutin megtörése itt sem olyan egyszerű, mint ahogy a női magazinok sugallják, elhatározásra és energiára van szükség már a kisebb sikerekhez is.

Olyant nem kell bevállalni, ami valamiért taszít, de ezen belül számtalan apró ötlettel lehet megdobogtatni a témára amúgy is fogékony férfiszívet. Ha mindig sötétben szeretkeztünk, akkor olykor hagyjuk égve a lámpát vagy gyújtsunk gyertyát, a fürdőből kilépő férjet lepjük meg a padlón való ágyazással, estére szerezzünk be egy erotikus filmet, masszázsolajt vagy amihez kedvünk van. A férfi legjobban annak örül, ha kipuhatoljuk és megvalósítjuk rejtett szexuális fantáziáit. Ha a szexet a nő alkalmanként ünneppé tudja varázsolni, az a férfi számára a legtökéletesebb bizonyíték, hogy a nő még mindig különlegesnek gondolja.

Focimeccsek és társaik

Egy hölgy számára evidens, hogy ajándékként többet ér egy parfüm, mint egy új konyhai kisgép. Nemcsak a hiúság miatt, hanem mert míg az első az önzetlenség jele, a második közel sem biztos. Az ajándékoknak ezt a fajta értékét a férfiak is komolyan díjazzák. Egyáltalán nem kell focirajongónak lenni, hogy jegyet vegyünk neki a futballmeccsre, autórajongónak, hogy előfizessünk neki valamely autós magazinra. Ezek az apróságok azt a nagyon fontos vallomást jelentik, hogy „elfogadlak olyannak, amilyen vagy, nem akarlak megváltoztatni.”

Rajtunk kívül is van élete

Elveszett tolla helyett újat venni, munkahelyi kollégái után érdeklődni, problémáinak utána nézni az interneten, hobbijáról szóló könyvet ajándékozni, húga születésnapjára ajándékot venni: apró figyelmességek, melyek túlmutatnak önmagukon: jelzések a férfinak, hogy az egész embert szeretjük, nemcsak azt a részt, amelyet velünk oszt meg.

Ossza meg vele egy titkát!

A férfi is lelki társ akar lenni. Elmondani neki egy titkunkat azt szimbolizálja, hogy a lehető legközelebb engedtük magunkhoz, hogy teljes mértékben megbízunk benne. Mivel a titkok kiadásával sebezhetőkké válunk, ez egyben a kapcsolatunkat is erősíti. Őt is biztassuk titkai elmondására – aztán ne nevessük ki!

Egy lassú vacsora

Közhely, hogy a férfiakat a gyomrukon keresztül lehet megfogni. De mint a legtöbb közhely, ez is igaz. Már abban is örömüket lelik, ha a nő főz rájuk, csillapítja éhségüket, kielégíti vágyaikat ..

A főzés romantikus nagyceremóniája a mai világban már olyan kézenfekvő időtöltés, de ezt részben helyettesítjük az ebéd vagy a vacsora tempójának radikális csökkentésével. Még az olyan egyszerű ételek előtt is, mint a tészta, nyissunk meg egy bort, szopogassunk el közösen egy-két pohárral, majd a főzzünk le egy kávét, amit aztán lassan szürcsölve igyuk meg. Nemcsak az étel ízlik így jobban, de több idő jut beszélgetésre, és az étkezésnek visszaadjuk ünnepi, romantikus hangulatát.

Egy kis érzéki sztriptíz

Hadd ne magyarázzuk. Hatni fog.

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!