vonzeromagia

 

Ősi gyógyítás: Reiki.

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Varázslatok
Varázslatok : 2.hírlevél

2.hírlevél

Felkészülés: Holdtölte: szeptember 7 19.44 perc Lehetőleg már ma készüljünk a varázslatra.

Felkészülés: Holdtölte: szeptember 7 19.44 perc

Lehetőleg már ma készüljünk a varázslatra.

Lazítsuk el és pihentessük testünket - , lényeges a nyugodt környezet: szűrjük ki a zavaró tényezőket. helyezkedjünk el kényelmesen, testünket pedig fokozatosan lazítsuk el!

Lélegezzünk tudatosan mélyen .

A szén-dioxid és az egész napi stressz eltávozik szervezetünkből, hogy átadja a helyét a belső békének és átszellemültségnek. Engedjük ki magunkból a feszültséget.

Felkészülünk arra, hogy a Hold erejével és közös erővel megvalósítsuk céljainkat.

Gondold végig a következő kulcsfontosságú területeket: legfontosabb kapcsolatod, kapcsolataid, szerelmed, gyermek, karrier....... mentális erőd, fizikai erőnléted, egészséged, , anyagiak, alkotókedv.....

Tisztázd magadban céljaidat , általánosságban is lehet, de jobb az alapos önvizsgálat.

Legyenek céljaid ! Életedet meghatározó terv, hiszen kérned kell (hogy kaphass).

1. Az egyetemes erők most kedveznek a gyarapodásnak.

MOST jött el a pillanat, hogy az ÚJ felváltsa a régit. Itt az ideje a gyarapodásnak.

2. Megbízható kapcsolatokat hozhatunk létre, új kapcsolatok szövődhetnek.

3. Számtalan esemény adja majd tanújelét a pozitív erőnek, s minden csak segíteni fog bennünket


Célodat tehát vesd papírra, hogy 7.-én már előtted legyen összehajtva.

Készítsd elő a fém keresztet és a három zöld gyertyát.


Legalább félórával holdtölte előtt próbálj újra relaxálni, hogy energiáid feltöltődjenek az univerzummal teljes metafizikai erőd birtokában képes légy kapcsolatot teremteni.


7.-én reggel újabb levelet küldök megerősítésül, hogy energiáink valóban hatékonyan lépjenek kapcsolatba a legfelsőbb erővel.


Üdvözöl:

Ilona

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!