vonzeromagia

 

Ősi gyógyítás: Reiki.

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Varázslatok
Varázslatok : 2.hírlevél

2.hírlevél

Felkészülés: Holdtölte: szeptember 7 19.44 perc Lehetőleg már ma készüljünk a varázslatra.

Felkészülés: Holdtölte: szeptember 7 19.44 perc

Lehetőleg már ma készüljünk a varázslatra.

Lazítsuk el és pihentessük testünket - , lényeges a nyugodt környezet: szűrjük ki a zavaró tényezőket. helyezkedjünk el kényelmesen, testünket pedig fokozatosan lazítsuk el!

Lélegezzünk tudatosan mélyen .

A szén-dioxid és az egész napi stressz eltávozik szervezetünkből, hogy átadja a helyét a belső békének és átszellemültségnek. Engedjük ki magunkból a feszültséget.

Felkészülünk arra, hogy a Hold erejével és közös erővel megvalósítsuk céljainkat.

Gondold végig a következő kulcsfontosságú területeket: legfontosabb kapcsolatod, kapcsolataid, szerelmed, gyermek, karrier....... mentális erőd, fizikai erőnléted, egészséged, , anyagiak, alkotókedv.....

Tisztázd magadban céljaidat , általánosságban is lehet, de jobb az alapos önvizsgálat.

Legyenek céljaid ! Életedet meghatározó terv, hiszen kérned kell (hogy kaphass).

1. Az egyetemes erők most kedveznek a gyarapodásnak.

MOST jött el a pillanat, hogy az ÚJ felváltsa a régit. Itt az ideje a gyarapodásnak.

2. Megbízható kapcsolatokat hozhatunk létre, új kapcsolatok szövődhetnek.

3. Számtalan esemény adja majd tanújelét a pozitív erőnek, s minden csak segíteni fog bennünket


Célodat tehát vesd papírra, hogy 7.-én már előtted legyen összehajtva.

Készítsd elő a fém keresztet és a három zöld gyertyát.


Legalább félórával holdtölte előtt próbálj újra relaxálni, hogy energiáid feltöltődjenek az univerzummal teljes metafizikai erőd birtokában képes légy kapcsolatot teremteni.


7.-én reggel újabb levelet küldök megerősítésül, hogy energiáink valóban hatékonyan lépjenek kapcsolatba a legfelsőbb erővel.


Üdvözöl:

Ilona

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?