vonzeromagia

 

 

<

Auratisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

 

     
Linkek
     

 

 
     
Varázslatok

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

A cigánykártya lapjainak jelentése

   

A cigánykártya lapjait nem elég a rájuk írt szavak összeolvasásával használni. Minden kártyának saját jelentésköre van. Ezeket a jelentéseket a többi lappal analógiában célszerű figyelni. Kezdetnek egy kérdésre egy lapot érdemes húzni, s később érdemes a kérdés feltevése után árnyalni annak jelentését, ha szükséges.

Gyertya mágia

   

A gyertya mágia a mai rohanó világ könnyen kivitelezhető, tér és szellem tisztító bűbája. Kifejezetten ajánlott a rendszeres használata.

A gyertyákról:..Színek jelentés, intelmek, ..

   

Rontáslevétel

   

 

 

Rontás          A rontásról és átkokról szinte majdnem mindenki másként gondolkodik. Sokan abban a tévhitben vannak, hogy ha valakit rontás vagy átok ér, akkor azt valaki (fekete mágus) ráteszi.Valójában akkor mondhatjuk, hogy valakin átok ül, ha az élete szinte minden területén rosszra fordulnak dolgai. Elveszíti szerelmét, állását, barátait. 

Rontáslevétel

Bizonyára érezted már úgy, hogy semmi sem sikerül, mindenki ellened szövetkezett, bármit is teszel, nem jól sül el. Ha így van, akkor könnyen felmerülhet a gondolat, hogy valaki rontást küldött feléd. Most megtudhatod, hogyan tudsz az átok ellen védekezni.

 

Varázstárgyak

   

 

A varázstárgyak különös ötvözetei az anyagnak , a mágiának és a léleknek.

Amikor egy varázstárgy készül , akkor a varázsló egy erőteljes mágiát alkalmaz , ami kiszakítja a leendő tulajdonos lelkének egy darabját - a lélekseb rövidesen beforr - és ötvözve az anyaggal és a kívánt varázslat(okk)al elkészíti a varázstárgyat. 

A tárgyba kerülő lélek megvédi a tárgyat és megakadályozza , hogy gazdáján kívül más is használja. Ha több mint egy évig nem érinti a gazdája , akkor a lélek elhalványul benne és a varázstárgy kész új gazdát fogadni. Ilyenkor, aki először megérinti, az lesz az új gazdája és újabb egy "magányos" évnek kell eltelnie ahhoz, hogy valaki más használhassa. (Természetesen más is használhatja, de csak mint egy minden mágiától mentes tárgyat.) 
Aki járatos a varázstárgy készítésében - megpróbálhatja egy másik lélekdarabbal kicserélni a varázstárgyban lévőt. Ennek esélye megegyezik a varázsló varázstárgy készítés százalékával. 

 • A varázstárgyat a varázsló mindig személyre szólóan készítheti csak el. 
 • A varázstárgyak nem szeretik egymás közelségét.
 • Ha két varázstárgy összeér, akkor a beléjük zárt lélekdarabok, vagy lelkek megküzdenek egymással.
 • A győztes megmarad, míg a vesztes varázstárgy elveszti mágikus tulajdonságait.
 • Ha varázstárgyak kerülnek szembe egymással, akkor a magasabb százalékú nyer.
 • Ha varázstárgy erekléyvel akad össze, akkor mindenképp alulmarad.  Általánmosságban elmondható, hogy a mágikus tulajdonságaikat elvesztő tárgyak már készítésüknél fogva sem közönségesek, tehát ezután is valószínűleg jobbak maradnak az átlagnál.

A varázstárgy készítés menete

   

 

A létrehozáskor a varázstárgy leendő tulajdonosának jelen kell lennie és teljes akaratával, önként bele kell egyezni a készítésbe, elvégre az ő bőrére megy a játék. A varázstárgy születése jókora kellemetlenséggel, és némi kockázattal jár a leendő tulajdonos számára.

A varázstárgy elkészítésekor természetesen több varázsló összefoghat. (Akár azért is, hogy amíg az egyik a tárgyba helyezi a mágiát, a másik mágikusan megnöveli a tulajdonos főértékeit... és persze magasan is tartja, amíg vissza nem tér a normális értékre.)

Egy bizonyos tárgyat csak egyszer lehet mágikussá tenni, tehát egyszerre kell az összes kívánt varázslatot elhelyezni benne. 

A tárgyban lévő mágia (pl. gyógyítás) annyi naponként aktivizálható, ahány óra a varázslat pihenési ideje. (Ha ezt csökkenteni szeretnénk, akkor azt naponként 10% nehezítéssel tehetkük meg. Ha a csökkenéssel elértük az egy napot akkor az egy napon belüli minden plusz aktivizálhatóságért szintén 10% nehezítés jár. Azaz ha eredetileg 4 naponta tudtuk volna aktiválni a varázslatot, akkor 30% nehezítésért naponta, 40% nehezítésért napi kétszer, 50%-ért napi háromszor használhatjuk. Természetesen ez a nehezítés is erősítésnek számít!)

Egyszerű varázstárgyak

   

 

 • Varázsfegyverek : minden olyan fegyver, amelynek valamilyen értékét - sebzés, támadás, védekezés - mágiával megváltoztatták, vagy valamilyen mágiát a fegyverhez kapcsoltak - Sebgyógyítás, Félelem.
 • Mágikus vértek , pajzsok : minden mágikusan erősebbé, könnyebben használhatóvá tett védelmi eszköz. Ezen tárgyakhoz, szintén lehet mágiát kapcsolni.
 • Mágiatárolók és segítők : Mágiatárolóknak nevezünk minden olyan eszközt, amit képessé tettek arra, hogy egy varázshasználó egy vagy több meghatározott erejű varázslatot beletöltsön és onnan bizonyos eljárásokkal előhívjon. A mágiasegítők a mágiahasználat, vagy egyes varázslatok sikerességének esélyét növelik.
 • Csoda folyadékok és kenőcsök : minden a készítmény, amely lenyelve, vagy a testtel érintkezve fejti ki mágikus hatását.
 • Egyéb varázstárgyak : Valamilyen varázslat van bennük, vagy képességet növelnek (például az a bizonyos gyűrű, amit Csiribá készített), meg minden olyasmi, ami nem tartozik az első kategóriába.

Ereklyék

   

 

A varázstárgyak másik csoportjába az ereklyék tartoznak.

Ezekbe a tárgyakba nem lélekdarabokat, hanem teljes értékű - általában egy testből kiszakított, vagy megidézett - lelket börtönöznek be, így a tárgynak mindig önálló akarata, gondolatai, emélkei lesznek. 

Az ereklyék egyedi varázstárgyak. Minden ereklyének saját neve van és csak egy-egy darab található belőlük egész Újvilágon. Az ereklyékkel lehet „beszélni”: ha valaki hozzáér az ereklyéhez, akkor pusztán koncentráció útján képes vele kommunikálni - mármint ha az ereklye hajlandó válaszolni. Természetesen a legnagyobb hatalmú ereklyék képesek igazi beszédre is. 
Az ereklyék két csoportba sorolhatók: az uralkodó és a szolga ereklyék. Az uralkodó ereklyék általában azokból a szolga ereklyékből lesznek, amiket káros mágikus hatás ért.

Uralkodó ereklyék

   

 

Az uralkodó ereklyék a megérintésük pillanatában megpróbálják uralmuk alá hajtani „gazdájukat”. 

Ha a gazda van éppen hatalmon, akkor bármikor eldobhatja vagy elteheti az ereklyét és később, egy nyugodtabb pillanatban újra megpróbálkozhat teljesen a hatalmába keríteni azt. Természetesen ilyenkor onnan folytatódik a küzdelem, ahol abbamaradt. ( Tehát akinek levonása volt, annak az meg is marad. ) 
Ha a „gazda” győz, akkor változatlanul maradnak a tulajdonságai és a tárgyat kedve szerint használhatja, ha viszont az ereklye győz, akkor a bebörtönzött lélek átszáll a gazda testébe benne is marad amíg ki nem űzik (addig az ereklyébe a gazda lelke kerül).

Ilyenkor az „új” lény fizikai értékei a „gazdalényé” maradnak, míg a szellemi képességek az ereklyéből kiszabadult tudatéi lesznek, aki felhasználhatja a gazdalény által birtokolt tudást és tapasztalatot - pl. varázshatalom, térképészeti ismeretek, de még az úszni tudást is - ami a kiűzetés után is birtokában marad.

Tehát egy uralkodó ereklye, ha valaki képes szóra bírni hatalmas tudást adhat át.

 

Szolga ereklyék

   

 

A szolga ereklyék, bár képesek befolyásolni a tárgy gazdájának cselekedeteit - például nem hajlandó egy kard kijönni a hüvelyéből - de nem képesek átvenni az uralmat a gazdájuk felett és az sem képes teljesen uralma alá hajtani tulajdonát. Ezek az ereklyék az első pillanattól fogva használhatók mint minden hagyományos varázstárgy.

Ereklyék készítése

   

 

Minden ereklye elkészítése rengeteg időt vesz igénybe, rengeteg pénzbe kerül és sokszor az ereklyét készítő mester sincs tisztában műve erejével és azzal sem, hogy a ráolvasásokkal egy lelket vagy szellemet zárt be.

Egy ereklye elpusztítása az elkészítésénél sokkal nehezebb, hosszadalmasabb és drágább folyamat lehet, amely minden ereklyénél más és más. De hogy mi, azt talán még az istenek sem tudják...

Ereklyék képességei

   

 

Minden ereklye óriási mágikus energiákkal rendelkezik, de ezek nagy részét csak saját védelmére képes felszabadítani. Ennek köszönhetően egy ereklyét csak másik ereklye tudja fizikailag megsérteni, míg mágikusan minden ereje teljes mértékben védett. 

Mivel az ereklyékben állandóan ugyanaz a lélek van bebörtönözve, így megtalálásuk után azonnal használhatók és nem kell megvárni az egy év elteltét, igaz lélekcserét sem lehet végrehajtani benne (kivéve amikor az ereklye veszi át az irányítást). 
Az ereklyébe sokszor több ezer év óta be vannak zárva a lelkek, ami óhatatlanul rányomja bélyegét a reakcióikra, amik így nagyon szélsőségesek lehetnek

Varázslat az otthoni szépségápolás

   

Nap mint nap harcolnunk kell a partnerünkért, a jó közérzetért, női mivoltunk kiteljesedéséért és végső soron az otthon kellemes  légköréért, amelyben a partner érzelmi biztonságot nyújtó szeretete, szerelme minden asszonynak legnagyobb kincs kell hogy legyen.
 


Mindezek eléréséhez nem kell boszorkányság, csodaszer, vagy drága kozmetikum, amelyet csak kevesen vásárolhatnak meg.
Nem kell különösebb fáradtság, tudomány vagy megvalósíthatatlan kozmetikai kezelés.
A mai nő legtöbbjének temérdek teendői mellett sem ideje, sem pénze, sem lehetősége nincs arra, hogy kozmetikai ultra kezelésekre járjon.

Mit tegyen hát a szépülni vágyó hölgy?

Rendezzen be otthon egy kis "szépségszalont", amely segítséget nyújthat abban, hogy érdekes egyénisége kinyíljon, s testileg és szellemileg is vonzóvá, kiegyensúlyozottá váljon
.

Az aura és a csakrák szerepe és színei

   

 

Az aura és a csakrák

 • Az aura a lényeket körülvevő energiamező.
 • Az aura elnevezés a görög aura szóból ered, melynek jelentése: szellő.
 • Ez az energiamező élethűen mutatja mentális, fizikai és spirituális egészségünket.
 • Az aura színeket is tartalmaz, amelyeket a fény hív életre.

Szerelmi kötés

   

 Női mágia, az életre szóló szerelem megszerzése érdekében.

Az egyik leglátványosabb és leghatékonyabb bűbáj, mely kihsználja a különleges  női erőt -melynek legmélyebb és okkult feltárása sem történt még meg-  használja fel olyan személy szerelmének megszerzésére és megőzésére, akit a hölgy szeret. Nagy óvatosságot követel!!!!

Eme bűbáj hatása életre szól.

Bűbáj: a románc létrejöttéhez és megőrzéséhez.

   

Ha románcot szeretnél valakivel,   használd ezt a bűbájt, meg lenyűgözi és megőrzi a románcot.

Valentin nap, Bálint napja

   

Ha kíváncsi vagy a nálunk egyre népszerűbb Valentin nap eredetére, arra, hogy ki volt Valentin és mi köze Romulusnak és Rémusnak ehhez az ünnephez, akkor ezekről az oldalakról mindezt megtudhatod.

SZILVESZTERI BABONÁK

   
Régi magyar hagyományok szerint a szilveszter és újév első napjának szokásai összefonódtak.

Újévi Mágia

   
Az álmok valóra válhatnak Január első hetében varázsoljunk a tűzzel, a vízzel, a földdel és a levegővel.....

Az egész világ számára a béke, a szeretet ünnepe. Jézus születésének napja, az egyház egyik legnagyobb ünnepe.

   
Hazánkban számos népszokás, hiedelem kapcsolódik Ádám-Éva napjához (december 24.), valamint Karácsony napjaihoz (december 25,26).

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

 

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Blogolgatok tov&#224;bb mindenféle tém&#224;ban, elcseszett sztorik néh&#224;ny r&#236;mp&#224;rban:)    *****    30 éves az elsõ Mario játék válogatás, a Super Mario All-Stars! A játékról írt retrospektív blogpostot itt olvashatod.    *****    Decemberi akciók! AMWAY termékek elérhetõ áron! Regisztráljon még ma vásárlónak és kap egy 5.333 Ft értékû kupont! AMWAY    *****    Várod már a karácsonyt? Szeretnél karácsonyi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Adventi készülõdés a Mesetárban! Hamarosan meglepetések várnak! Gyere te is!    *****    AMWAY termékek elérhetõ áron! 5.333 Ft egyszeri ajándék kupon! Munkalehetõség! Regisztrálj még ma! AMWAY December. AKCIÓ    *****    AMWAY AKCIÓ! Csatlakozz hozzám és egyszeri 5.333 Ft os kuponban részesülsz! Munkalehetõség! AMWAY termékek elérhetõ áron    *****    Anime, manga, videojátékok, könyvek, japán és holland kultúra. Ha ezek mind érdekelnek, látogass el az oldalamra.    *****    35 éves a világ egyik legnagyszerûbb játéka, a Super Mario Bros. 3! Ennek alkalmából írtam egy retrospektív cikket.    *****    Megújultunk! Új köntösben a Mesetár! Gyere, és nézz be hozzánk!    *****    A legfrissebb információk a frissen megjelent Super Mario Bros. Wonder-rõl, de szinte mindegyik Mario játék jelen van.    *****    A legfrissebb információk a két kiváló japán énekesnõrõl Hayashibara Megumi-ról, Okui Masami-ról és saját projektjeikrõl    *****    Kritika a 13 év után visszatért Nox legújabb albumáról, a Fõnixrõl.    *****    farkasmetal--Lakatos munka- Haidekker kerítés- Haidekker kapu-farkasmetal- Lakatosmunka- Kerítés-Épületlakatos-    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell nézni.Nézz bele Te is ebbe a csodás tükörbe! Szeretettel várlak.    *****    A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints