vonzeromagia

 

Ősi gyógyítás: Reiki.

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Tanácsadás
[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

2008.06.30. 12:26 Idézet

Szia Lila !

Lucifer a bukott arkangyal   bukásba sodort más Arkangyalokat is.

I.


2008.06.28. 22:07 Idézet

Szia!

Bukot és alkangyalok lézetnek??

Lila


2008.06.27. 12:52 Idézet

Kedves Scarlett !

 

Olvass bele, s használd.  I.

Kitartás


2008.06.26. 08:20 Idézet

Szia!

Köszönöm, hogy válaszoltál végre vki meg értett. És én is szeretném, ha megnézed mit tudok kártya vetésileg nem e véletlen volt a dolog.


2008.06.26. 07:35 Idézet

Szia Scarlett !

Pontosan abban az életkorban vagy, amikor a további életút körvonalazódni kezd, ha úgy érzed, olyan energiával rendelkezel, ami képes olyan megérzésekre, képes a befolyásod hatékony használatára,- azt semmiképpen sem szabad szégyelned.

Ellenben óvatosnak kell lenned. Te is sérülékeny vagy, ne nyilatkoztass ki "mindenkinek", ne hagyd, hogy rombolják a kapott tudást, inkább tudatosan erősítsd.

Nem orvosra van itt szükség, hanem önmagad védelmére.

Vigyázz magadra, óvd az erőd,- beszélünk még............

Szeretném kipróbálni a kártyavetésbeli tudományod.

Szeretettel:

Ilona


2008.06.25. 22:12 Idézet

JAj ne haragudj, hogy ennyit írok, de otthon sekise hisz nekem, nem tudok beszélni rola. Kártyák egy magyar kártyával bárkinek jósolni tudok és mindig valóra válik és hiteles. Kérlek segits ez életem meghatározó pontja lesz.


2008.06.25. 22:06 Idézet

Még mindig én vagyok, sokszor meg álmodom a dolgokat... Olyat érzek, hogy figyelnek több méterről észre veszek egy hangyát ahogy mászik, néha azt hiszem a szél engedelmeskedik nekem, beképzelem vagy lehetséges? Ha lehetséges a világ legboldogabb 16 éves lánya lennék. És ha igaz fejleszthetem, ha nem igaz orvoshoz kell fordulnom?

Scharlett


2008.06.25. 22:02 Idézet

Szia!

-Nagyon jó az oldal

-segitséget szeretnék kérni egy dologban,életem vágya, hogy boszokány legyek ha gyenge az se baj, de félek hogy ez nem normális dolog barátnőim hülyének néznek. lehet nem igazi barátok?? Az a kevés önbizalmamat is lerontják mikor azt mondják, de csunya. Szeretnék meg változni, de egy akadály és a régi vagyok. Új külső megvan de senkise nézett rám más szemmel, mit tegyek, ha nem jó helyre írtam bocsánat.

Scharlett

Kérem válaszoljon, vagy segitsen vki.


2008.03.27. 08:39 Idézet

Szólj hozzá !


2008.03.27. 08:19 Idézet
Ismeretlen és izgalmas
     

A titokzatosság, a titkolózás végül is rendkívüli sistergést, izgalmat vált ki bennünk.

Ismerjük ezt az érzést a jó szerelmes filmekből, a Campari-reklámból, vagy a partik alakulásából, ahol a "misztikus idegen", aki jön és megy, anélkül, hogy egy szót is ejtene, ....mindössze titokzatos.

Az aura, amit maga körül kialakít, nem egyéb, mint az a tartás, hogy nem tudnak róla semmit.

Tovább >>


2008.03.08. 09:57 Idézet

A meditáció egy témán való elmélkedés művészete, annak az elmében különböző oldalakról és különböző vonatkozásokban történő megvilágítása.

FIGYELMEDBE AJÁNLOM A LINKEK MENÜ ALJÁN TALÁLHATÓ MEDITÁCIÓ  LINKET,  ELSŐRE KICSIT SOK, DE ADJ IDŐT MAGADNAK, HOGY ÁTÉREZD, ÉS FEL TUDD HASZNÁLNI.


2008.03.07. 06:12 Idézet

Köszi,használni fogom.A meditációval milyen hatásokat mutatkoznak?


2008.03.06. 22:02 Idézet

Egyrész folyamatosan képzem magam, többek között sokat foglalkozom a metakommunikációval,  és próbálok sokat megtudni a tudatalatti hatalmáról, ugyanakkor a környezetem  "nyomására" foglalkozom jóslással, mert tapasztalatuk szerint a kártyának és az ingának feltett őszinte kérdésekre adott válaszok az évek folyamán igaznak bizonyultak. A válaszokat nem tőlem kapják, csak közvetítem azokat.

Tapasztaltam, ahogyan Te is, hogy lehet  rosszat akarni, akár csak egy ferde nézéssel is, s megtörténik a baj,-visszaüt.

Nemrég Portugáliában jártam, utastársunk megsértette a páromat és bár tudom nem szabad mégis KÍVÁNTAM(!) két napig nem tudott lábra állni.

Mi történt a haza érkezés másnapján?  súlyos betegség, amely 40 napig tartott.  Mivel tudtam, hogy tilos, de megtettem ...... a figyelmeztetés erősebb volt, mint valaha. Az én feladatom visszafogni magam.

A Te feladatod, hogy más kárán tanulj, s fejleszd magad.

Kapsz tőlem (ingyen) mantrát erre, ha valóban  és szorgalmasan fogod használni,  gyógyító energiád fejlesztése érdekében.

I.

 

 


2008.03.06. 21:16 Idézet

Te hol tanultad/honnan tudod ezeket?


2008.03.06. 19:25 Idézet

Bizony így van, sokat kell  magaddal foglalkozni(a "töltekezésre" gondolok itt ).A gyógyító számára elengedhetetlen a fizikai és a mentális állapot energetizálása.

Vitaminok, egészséges táplálkozás, sport és meditáció.


2008.03.06. 18:13 Idézet

 

Azt gondolom beszélgetésünk első, s legfontosabb része, hogy tudd mit akarsz, mit kívánsz.

Mit mod az ősi írás (Biblia) ?:   "kérj és kapsz" .

A továbbiakban a gyógyító energiádról is ejtsünk még szót.

Hogyan szerezhető meg? Azt szeretném h méginkább hasznosítani tudjam az energiáimat,ma is fájt az egyik ismerősöm keze és olyan 10perc után miután foglalkoztam vele elmúlt,de úgy éreztem mintha akkor "leszívott" volna az energiámból.Ilyen lehetséges?


2008.03.06. 09:17 Idézet

 Örülök, hogy megkerestél  !

Az ősi és igazi ösztön kevesekben kapcsolódik a tudással, s magam azt gondolom az ösztön a fontosabb,.

 A tudás -ha akarjuk- megszerezhető, míg a másikra születni kell.

A materialista látásmód  érzelmi intelligenciaként fogalmaz, mi köszöntsük az "ösztönt", amikor azt írod :a   rossz kívánása visszaüt,. Igen  visszaüt arra, aki  tud, de arra született, hogy jót  és virágzót teremtsen, már tapasztaltad, s remélem nem kell újra átélned.

A gonosz gyermekével nem ez történik:     ő bátran szívja mások erejét, táplálkozik, tipor és sértetlenül tovább lép,

de  maga sohasem lesz boldog,.............. ő ezt az árat fizetni.

Azt gondolom beszélgetésünk első, s legfontosabb része, hogy tudd mit akarsz, mit kívánsz.

Mit mod az ősi írás (Biblia) ?:   "kérj és kapsz" .

A továbbiakban a gyógyító energiádról is ejtsünk még szót.

Szeretettel: Ilona

.


2008.03.06. 06:20 Idézet

Nagyon gyakran megérzem mit fog mondani a másik ember akár ismerem akár nem..ha én vagy az egyik legjobb bnőm felel előtte mindig rossz érzésem van pedig nincs bejelentve..édesanyámnak nagyon fájt a válla és mikor apu masszírozta semmi nem volt mikor pedig én elmúlt..egyetlen egyszer kívántam rosszat a másiknak és megtörtént,de visszaütött..mélyebben szeretném tudni h vannak-e képességeim ha igen milyenek és milyen módon tudnám jóra használni őket.


2008.03.05. 18:54 Idézet

Szia !

  • Mit érzel,
  • mit gondolsz,
  • mit tudsz?

Beszélljünk arról az energiáról,          amit érzel -és

beszéljünk arról is ,-mit szeretnél elérni.

Ilona

 


2008.03.05. 17:43 Idézet

hello!

Egy lány vagyok és azt hiszem vannak bizonyos képességeim,de nem tudom hogyan hozhatnám felszínre legjobban és h hogyan fejleszthetném őket.tudnál segíteni?


[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg