vonzeromagia

 

Ősi gyógyítás: Reiki.

<

Aura-tisztítás

http://www.karcsusitunk.hu

     
Linkek
     

 
     
Tanácsadás
[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

2009.04.15. 13:39 Idézet

Kedves Ilona!

A családomtól nagyon különbözök és csak nekem vannak fúra álmaim és furcsa dolgokat látok néha de nem nagyon zavar az álmaim angyalokkal kapcsolatos és isten mmágiával  és ez már kiskoromotta foglalkoztat, Rá kérdeztem a szellemi vezetőmre hogy honan valóa a lelekem több ször is és van nak a földangyalok és onnan az első a testetöltöt angyal az ért vagyok itt a földön hogy tanuljak  és én ezt nem akkarom elfogad ni kételkedek benne valamiért félek.

 


2009.03.29. 13:23 Idézet
Viki

Kedves Ilona!

Te ezeket a dolgokat honnan tudod, tanultad őket? és ha tanultad hol és milyen néven? Te is egy boszorkány vagy?

Viki


2009.03.14. 22:14 Idézet
Amazon23

Szia Ilona!

Sajnos minden reményem elveszett. Működött a dolog, meg is beszéltük a randevút, egy hete ilyenkorra...ígérte, hogy felhív, ha indul hazafelé vidékről, de nem keresett azóta sem, én nem mertem akkor aznap felhívni, utánna meg már csak távolodtam az egésztől, nem akartam "hülyét" csinálni magamból...ha nem, akkor nem!!!!!!!!!

Nem akarom, hogy az egész azért legyen mert csak én akarom, mert nagyon úgy festett.....ha számítanék neki egy kicsit legalább felkeresett volna, de nem így történt. Az összes energiám szerte foszlott, már feladtam....:(((((Nagyon szeretem még mindíg, de a jelennek kell élnem, mert sajnos erre kevés a kicsi életünk, hogy valaki után ennyit sóvárogjunk, amikor 1000000001 lehetőséget tolok el magam mellől azért mert ŐŐŐŐ......gondolom ismerős amit írok....lehet, hogy nem is akart engem annyira, ha pedig mégis, akkor az idő és az élet, a sors az útamba hozza Őt....

Most lehet, hogy azt hiszed  rólam, hogy hülye vagyok mert feladom...nem adom fel szó szerint...csak "elengedtem"....!Ha tényleg szeret, akkor keresni fog....mostanában csak én írtam neki (sms, telefon, e-mail). Ritkán kapok rá választ amikor jelentkezem....! Ez sajnos a való igazság, mégis azt érzem, hogy fontos vagyok neki...Miért? Csak ezt akarom, hogy így legyen, vagy tényleg érezhetem?????Néha szinte érzem ahogy a lelkéhet érek az érzelmeimmel......ÉN NEM KÍVÁNOM SENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!! nem vagyok egy hisztizős nő, de ez az eset nagyon megvisel....

Kérlek írj mielőbb....

Amazon23


2009.03.10. 08:02 Idézet
Ilona

Kedves Éjszakai Angyal !

Most, hogy  megerősítettél , úgy  gondolom  társad   "finom"  irányítást kell hogy kapjon Tőled,-  okos nőként  mindent el fogsz tudni érni, ha  tudod   időt és kitartást kell  minden elgondolásod  megvalósítására szentelned.

Mivel igazán szereted   vedd   ezt szerelmed  adakozásának.  Akarj és szeress !

 

Az  Angyalalokkal  kapcsolatban leírtakat  érdeklődéssel olvastam,    kicsit   irigykedem, hiszen  ez az érzelmi gazdagság  csodálatra és  a  szeretetteljesség követésére ösztönöz.

Sajnos én nem   tudom   megmondani   ki  volt és ki lehet   angyal,  csak     hiszem, hogy a jó   jót hoz.    Amikor   önzetlen, baráti "jót"    cselekszik az    ember    maga   is   jól érzi   magát,   ha mosolygunk:   visszamosolyognak. Apróságokból áll össze  az egész.

 

Földangyalként   talán     azt   értette  a levélíró, hogy   sok- sok    boldogságot  és örömet   vagy   hivatott teremteni itt  a földön,  hogy   feladatod   van itt, s bátorít   ebben.

Megerősítést  kellene  kérni ebben.

Szeretettel:

Ilona


2009.03.09. 14:38 Idézet
ÉjszakaiAngyal

Kedves Ilona!

1.

Köszönöm válaszod.Mondjuk ez igaz. Erősebb akarattal rendelkezek, mint ő. Általában nehezen tud mindenben dönteni.. :S Még ha vásárlásról is van szó. Az eljegyzésünk is ilyen volt. Fél év után jegyeztük el egymást. De azt is úgy, hogy ő mondta, hogy elakar jegyezni, hogy mindenki lássa, hogy összetartozunk, és így ne szólhassanak bele az életünkbe. Megvettük a gyűrűt 2007. nov.-be. Aztán megint visszakozott, hogy hát és mit fognak szólni a szülei, meg az én szüleim.. stb. Szilveszterre beszéltük meg az eljegyzést, de aztán azt mondta, hogy mégis inkább elkéne húzni talán nyárra. Aztán én meg besértődtem, mert ezt eljátszotta, vagy 3x. Hogy jó, legyen, aztán mégsem. Én meg mindenféleképpen szilveszterkor szerettem volna megtartani.

Aztán csak megtartottuk szilveszterkor.

A munkájában általában nem mer semmiért sem szólni a főnökének, nehogy kirúgja. Mondjuk ez érthető. De csak 2-en dolgoznak a kollegájával egésznap ( egy kórházban rendszerüzemeltető.Karbantart,javítja a gépeket stb.). De a kollegája meg csak egésznap ül, minden mást csinál, de dolgozni nem igen dolgozik, így mindig csak ő dolgozik egésznap és rá szakad a kollegája munkája is...

2.

Egy másik dolgot is szeretnék tőled megkérdezni. Mennyire hiszel az angyalokban? Nekem egyszer azt mondták, hogy földangyal vagyok. Azért is vannak különleges képességeim.

Csak hogy képben legyél ezt írták nekem:

"Te ha be akarnálak sorolni a földangyalok kategóriájába tartoznál. De én nem szeretem ezt a szót használni. Hiszem, sőt tudom , hogy minden angyal egy helyről jött.

Alapvető angyali tulajdonságok amiket felsoroltál, és komolyan örülök, hogy rátaláltál az oldalra. Mi az egész életünkben másokat segítünk, akarva akaratlan. Persze akarjuk, csak nem mindíg tudjuk miért is sodorta az élet mellénk ezeket az embereket. Mégsem küldjük el őket soha. Ellentétben általában az angyalok földi élete általában nem sorolható a boldog életek közé. Ezt úgy értem, hogy általában velünk sokkal több "szerencsétlenség" történik, mint az emberekkel, mégis általában a legutolsó csepp előtt történik valami ami kihúz a pácból, egy időre. Az én édesanyám akit nagyon szeretek  négyszer estett át szívinfarktuson, ebből egyszer 45 percig volt a klinikai halál állapotában.A saját kezemmel élesztettem újra. Azt mondták az orvosok, hogy ezt nem élheti túl. Mellette maradtam, de tudtam,hogy nem fog még elbúcsúzni tőlem. Aztán mikor újra vert a szíve és életveszélyes állapotban az intenzíven volt, azt mondták ha fel is ébred nem lesz többé "normális " ember mert ennyi idő a klinikai halál állapotában biztos agykárosodást eredményez. Beszélni kezdtem hát hozzá, elmeséltem neki mit mondott Atyám, mennyei emlékeket meséltem neki amiket otthonról hoztam. Aztután rá két nappal magához tért. Senkit nem ismert fel rajtam kívül, alig egy óra múlva már teljesen tiszta volt. Mindenre emlékezett addig míg el nem vesztette az eszméletét, onnantól semmire. Elmesélte hogy nem érezte az idő múlását. Azt érezte, hogy fázik, aztán hirtelen melegség öntötte el és egy ragyogó alakot látott, és az én hangomat hallotta. Orvosra, ápolóra nem emlékezett csak a hangomra és a fényre ami az alak körül volt,azt mondta megnyugvást érzett, majd felébredt és engem hívott.

Azóta sem mondtam el neki, hogy ott voltam vele, és hogy én voltam az alak akit látott, meghagytam neki a tudatot, hogy én csak a lánya vagyok, és ott voltam mellette.

Visszatérve a te életedre, a kérdésedre a válasz:

Meg van a hatalmad arra, hogy lásd a jövőt. Ezeket a képeket nem véletlenül kapod. Biztos vagy te abban , hogy nem tudsz segíteni??? :), Elfeledkezel valamiről. Te lehet hogy az ágyikódban fekszel , mikor a katasztrófa bekövetkezik. De valójában ott vagy-e? Nem gondolkodtál még el azon, miért  látod a pontos helyszant és miért álmodsz olyan részletesen a történtekről? Mert biztos vagyok benne hogy álmodsz,akár azután, hogy a katasztrófa bekövetkezett. És túl élethű az álom igaz? Látod az embereket, hallod a "sikolyukat". Mert ottvagy velük. Angyalként. Az Úr gondoskodik arról, hogy az emlékeket elfedje, mert a test nem tudna megbírkózni ekkora teherrel. Igenis tudsz segíteni, és segítesz is. Nem feltétlenül az a segítség, hogy megmented valakinek az életét fizikai valójában. 

Segítség: Fogadd el azt , hogy ki vagy és nem harcolj ellene, az emberi agy bonyolult szerkezet, és szükséges hogy ne egyszerre kapd meg a válaszokat, kérd a testvéreidet és kérd meg atyánkat, hogy engedjen bizonyosságot lelni magadban. A legnehezebb megérteni azt, hogy miért éppen te. A kérdésedre azért nem találtad a választ mert rossz oldalról közelítettél.:)

Nem te mint ember lettél kiválsztva angyalnak, hanem te mint angyal kaptál egy testet, mert dolgod van a földön. Te mindíg is angyal voltál. Annak pedig oka van , hogy miért hagynak tudatára ébredni ennek. Azért mert dolgod van. Egy angyal használja a testet amit kapott, hiszen valahogyan el kell vegyülnie a földön. Mégse rohangászhatnánk a szárnyacskáinkal, hisz azok akik nem fentről jöttek megrémülnének. Az emberi agy mint mondtam ilyen mélységet nem képes elviselni.

De te a testedtől függetlenül is képes vagy létezni.

Nem véletlenül kapsz olyan arcot és kinézetet, amilyet kaptál. Azok akiknek segítség kell tudatukon kívül megtalálnak általa.

Biztos vagyok benne , hogy szépen lassan egyre több információt adnak majd neked otthonról.

Tedd nyitottá magad , hogy befogadhasd ezeket és akkor könnyebb lesz megértened, mit üzennek neked.

Hát remélem segítettem neked egy kicsit.

Ja és majd el felejtettem:

Igaz nem tudom mirő van szó, de azt kérte Samael mondjam meg neked: Mond meg neki hogy szereted, mert addig nem tudsz majd továbblépni, áraszd el őt a fénnyel és megoldásra lelsz.

Puszi"

 

Mi erről a véleményed?

Köszönettel:

ÉjszakaiAngyal

 

 

 

 


2009.03.09. 12:46 Idézet
Ilona

Kedves Éjszakai Angyal !

Úgy gondolom  hihetetlen szerencséje  van ennek  a lapnak,   csak  olyan lelevelzőim vannak, akik   különlegesen erős személyiséggel ,  határozott tervekkel élnek, tudják honnan jönnek, s tudni akarják az is hová tartanak.

Az  olyan    erős akarattal  rendelkező  nők, mint Te is,   gyakran találkoznak náluk  lelkierőben gyengébb férfival, talán  Veled is ez esett meg.

Társad  jó ember, szeret Téged, Veled akar lenni, 

de   érzi:   gyengébb, mint Te , s ezt  ellenállásával akarja kompenzálni.

Más dolgokban szokott felelősséget  vállalni, vagy csak  a kapcsolatotokat illetően  hárít ?

Válaszod várom:

Ilona

 


2009.03.09. 12:28 Idézet
Ilona

Kedves Amazon !

Elnézésed kérem !

Igen, azt gondolom Neked kell fenntartani a kapcsolatot, ott kell maradnod  a tudatában mindenképpen.  Természetesen egyetértek abban, hogy a zaklatás  nem vezet sehová,  fontos a női intuíció, a szellemesség és kitartás is. Jól csinálod,. jó a technika.  Biztosan nem vállalná fel mindenki ezt a helyzetet,   de Te  erős személyiség vagy, a szerelmednek ereje van,  érzem   az  energiád,  érzem az erőd.

Fenntartom a véleményem, hogy  Neked kell AKARNOD, hogy akarjon, hidd el  megkapod (vonzerő!) ,- öleld meg energiáddal, vedd körbe vele gondolatban.

Nagyon sok kitartást kívánok Neked,  kívánom, hogy   ez a szerelem igazán kibontakozzon, élettel telivé váljon, teremtődjék meg a boldogság !

Szeretettel:

lona


2009.03.09. 11:28 Idézet
Amazon23

Szia Ilona!

Nekem nem válaszoltál :(

Kérlek szépen írj nekem! Köszönöm!

Amazon23


2009.03.08. 13:00 Idézet

Szia Éjszakai Angyal !

Átolvastam a leveled, de   szeretnék  átgondoltan  válaszolni,  kérlek adj egy kis időt, ma éjszaka válaszolok.

I.


2009.03.08. 12:51 Idézet
Ilona

Kedves Niki !

Mindannyian önálló, egyedi  érzelemvilággal, tulajdonságokkal, felhatalmazásokkal bíró lények vagyunk,-  kérlek ne akarj olyan lenni, mint más.

A siker titka: 

  • Örülj a saját  különlegességednek,
  • Te is különbözöl mástól,
  • sok dologban jobb vagy,-
  • erősítsd   az általad  birtokolt tudást,  hogy  ne kelljen vágyakoznod máséra.

Klikk !

Szeretettel:

Ilona


2009.03.07. 15:47 Idézet
Niki

Kedves Ilona!

Niki vagyok, a barátnőmmel olyan dolgok történnek, hogy megérez olyan illatokat meg izeket amiket csak órákkal később erzek meg én is. (pl.: megérzi az ebéd illatát pedig nem is tudja mi lesz az és én semmit se érzek) Olyan zenéket dudol amit soha nem hallotunk. Nem érdekli mások véleménye vissza szól eddig vissza húzódó volt de most kezd nem olyan lenni. Meg van amikor eggyik pillanatról a másikra szomorú lesz meg megjelenek rajta sebek azt mondja álmában verekedett és szerzett egy sebet és megjelent a testén létezi ilyen. Én is átakarok élni hasonlókat lehetséges ez?

Niki


2009.03.05. 12:02 Idézet
ÉjszakaiAngyal

Kedves Ilona!

Elég rég írtam neked, de újra a segítségedre, a tanácsodra lenne szükségem. Anno írtam neked még 2007-ben, hogy összejöttem valakivel. Péternek hívják. Még mindig együtt vagyunk mostmár 1 év 9 hónapja. És már 1 év 3 hónapos jegyesek vagyunk.

Több problémám is lenne.... Először is, hogy én hiába vetem fel az összeköltözést (ennyi idő után is.), valamiért nem akar. Mindig az a kifogása, hogy akkor feldőlne a szülőknek a napi rendje. :S Az én szüleimnek biztos nem, mert mind a ketten nyugdíjasok. Az ő szüleinek meg csak annyira, hogy nem ő takarítana, meg vinné le a szemetet helyettük (26 évesen). Mondtam pedig neki, hogy nálunk aztán nem lennének ilyen kötelességei. Bezzeg, ha én költöznék oda hozzájuk, akkor aztán az anyja biztos ugráltana agyba főbe. Mindig kedves velem, de azért látszik rajta, hogy csak elvisel. :S Legalábbis én így látom. Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás.

A másik gond, hogy ő Csepelre szeretne költözni, ha egyszer vennénk lakást. Én viszont mindenképpen Zuglóban szeretnék maradni. Lehetőleg abban a házban, ahol a szüleim laknak, hogy ha esetlegesen lenne majd gyerek, akkor tudjanak segíteni. Mivel ők mindig itthon vannak, de Peti szülei viszont egésznap dolgoznak. Az a baj, hogy néha belemegy a dologba, hogy a környékre költözzük, de a legtöbbször nem. Szerintem ő sem tudja mit akar :S

De házasságot csak akkor akar, mikor már meg lesz a lakás. :S

Pedig szerintem, ha valakik szeretik egymást, azoknak mindegy, hogy van-e lakás, vagy nincs. Szerintem a házasságnak nincs köze ehhez.

Anyámék is 6 évig éltek másfél szobába a szüleinél miután összeházasodtak. Velem és tesómmal együtt. És mégis jól megvoltak. A mostani gazdasági helyzetbe meg egyelőre lakásra nincs nagyon esélyünk...csak ez a lehetőség marad.

A harmadik problémám meg az, hogy bármit mond az anyja, ugyanazt hallom vissza tőle is... :S

Hogy pl. én nem szeretem a levest és hogy ha összeköltözünk, akkor majd le kell mondani a levesről, mert hogy én nem szeretem.. Mondom ilyen hülyeséget ne mondjon. Ő is sok mindent nem szeret, ami én viszont szeretek és megeszek, de még sem mondom, hogy jaj le kell róla mondanom. Mert én nem fogok csak azért lemondani róla, mert ő nem szereti.

Mindig csak én teszek neki szívességet. Én kötök kompromisszumot. Szerintem fordítva is lehetne már nem?

Az a gáz az egészben, hogy nagyon szeretem és ő is engem. Tudjuk, hogy egymáshoz tartozunk. Neki is én vagyok a Nagy Ő. De ezek a dolgok egy kicsit szerintem beárnyékolják az egész kapcsolatot (nálam legalábbis). Néha szoktak lenni sértődések belőle.. :S Veszekedni még sosem veszekedtünk. Meg nem is akarunk.

Szerinted mit csináljak? Van valami tanácsod? :)

Előre is köszi.

ÉjszakaiAngyal

u.i.: Szeretném ha bannert cserélnénk :) Ha érdekel a dolog írj a honlapjaimra!

www.designuniverzum.gportal.hu

www.wonderlandonline.gportal.hu

 

 


Válasz:

Szia Éjszakai Angyal !

Átolvastam a leveled, de   szeretnék  átgondoltan  válaszolni,  kérlek adj egy kis időt, ma éjszaka válaszolok.

I.


2009.03.05. 10:36 Idézet
Ilona

Kedves Felkavaróérzés  !

Nincs szexisebb élmény, mint a munkahelyi szerelem, kicsit kevesebb az esély a  komoly kapcsolatra, de pótolja az izgalom, a vágy és  őrület különlegessége.

Akarod?

Tedd meg ,

de kalkuláld be azt is, hogy az állásod is veszélyeztetve van pillanatnyilag , nem csak a lelked ( ha vége van, feszélyezett és elviselhetetlenné válik a  munkakapcsolat).

Persze valamit,- valamiért.......................................  a kockázat több élményt ad, mint az elszalasztott élet.

I.

 

 


2009.03.05. 10:30 Idézet
Ilona

Kedves Teemee !

Nézz a szemébe és  élj non-verbális kommunikáció  lehetőségével,- nem kell  elmondani, megkérdezni, ne akard  hogy  hitegessenek,   csak   éreztesd a szereteted.

I.


2009.03.05. 10:27 Idézet
Ilona

Szia Niki !

Milyen az a régi én, amit a barátnőd újra élni akar,- és milyen az mostani,  amelyet  el akar hagyni?

Fájnak a régi emlékek?  Kellemetlenségei vannak,  szólnak hozzá, vagy  előtörnek a múlt történetei?

Szerintem nem kell félnie, próbálja meg élvezni a plusszt, amit  kapott.

 

I


2009.03.05. 10:18 Idézet
Ilona

Kedves L.Baba !

Örülök a Boldogságodnak ,-  kívánom legyen elég erőd, hited, hogy megvalósítsd álmod, vágyad ,  s Szerelemben ÉLHESS !

Szeretettel: Ilona


2009.03.04. 20:01 Idézet
niki

Kedves Ilona!

A barátnőm imádja a mágiát űzi is és sztem elég ügyes. Nagyon szereti a multat és azt mondta szerinte ő már nem először él. Mikor megint beszéltünk azt mondta fura gondolatok jutnak eszébe amik eddig sosem és azt mondta mondott egy saját varázsigét, hogy vissza kapja régi énjét ez lehetséges ez?

Niki


2009.02.25. 11:00 Idézet
L.Baba

Kedves Ilona!

Megint itt vagyok, és ha mondhatom egyik szemem sír, a másik nevet. Azért sír, mert megint nagyon távol vagyunk egymástól, és azért nevet, mert  a hétvégét együtt töltöttük. Ahogy írtam találkoztunk az Életem Értelmével a hétvégén. Annyira de annyira jó volt vele, hogy azt szavakkal el sem tudom mondani. Nem tudom hogyan lesz tovább, de én mindenképpen vele szeretnék lenni. Ha kell oldaköltözök, itt mindent feladok. Bár jó lenne ha Ő jönne ide. De érte képes vagyok bármire!

Ha kell feladom az itteni munkahelyemet is és elmegyek 300 km-el arrébb. Még nem találkoztam ennyire erős vonzalommal az életem során, és akivel ennyire passzolunk. Biztos hallottad a Rómeó és Júlia -  Szívből szeretni című számát. Az én érzéseim is ilyenek. Mindent elsöprő szerelem.

Boldog vagyok hogy megtapasztalhattam ezt az érzést, és mindennél jobban vágyom rá, hogy minden nap együtt ébredjek, és együtt feküdjek vele amíg csak élek.

Megfogadtam hogy nem adom fel, és küzdök ha kell és harcolok hogy teljesen az enyém legyen!

Várom a véleményed.

Üdv.


2009.02.21. 21:28 Idézet

Segítség kérés!

Megismertem egy aranyos kedves férfit. Úgy gondoltam őneki is tetszek annyira, hogy megismerjük egymást. Aztán kiderült van barátnője,bár elmondása szerint nem komoly.Úgy érzem nekem csak ő kell!

Kérlek adj valami tanácsot amivel rá tudnám ébreszteni, hogy én kellek neki! Nagyon fontos lenne, megtennék bármit hogy engem szeressen!

Egy kétségbe esett lány


2009.02.15. 16:39 Idézet
felkavaróérzés

Tanácsot szeretnék kérni.Nagyon erős vonzalmat érzek egy férfi iránt.Pontosabban ő a főnököm:Nagyon nagyon régen nem éreztem már ilyen őrült vágyat.Nem értem mi történik velem.Én egy higgadt megfontolt nő vagyok,de most egyszerűen nem tudom kiverni afejemből.Nagyon nagyon akarom hogy észre vegyen.Vagyis már ezen túl vagyunk.Megismert megkedvelt.Lehet hogy beképzelem de úgy érzem tettszem neki.Nem tudom mit tegyek.Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá.Kétségbe vagyok esve .Egésznap ezt ismétlem magamba :akarom akarom hogy rám gondoljon..Azt akarom hogy ő is érezze ezt az őrült vonzalmat.


[163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] [Archívum]

     
Tartalom

VARÁZSLATOK

VONZERŐ

ÉRZELMEK

HÍREK-CIKKEK

 

     

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Fáj a hátad  ?

masszázs

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg